Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

behang - tapjit - gordijnen - binnenzonwering - laminaat

www.veltenaarbehang.nl              [email protected]

Tel. 010-4851074

Gastenboek

Ria en Cees de Man geplaatst op Oct 8, 2010 7:21 PM

Hebben laten witten, behangen en verven door de firma Veltenaar , is zo prachtig gedaan, leuk geholpen in de winkel, we waren zelf op vakantie dus toen we terugkwamen was alles klaar en heel netjes gewerkt. en opgeleverd. SERVICE IS TOP

Raymond & Denise Klop geplaatst op Oct 8, 2010 0:19 AM

Verleden week is André komen behangen. Kan niet anders zeggen dat het er keurig op zit. Hij is vakkundig en snel. Ook in de winkel werden we goed en leuk geholpen. Morgen komt André onze slaapkamer behangen...kan niet wachten ;-).

Ineke en Rob de Bruijn geplaatst op Sep 21, 2010 1:10 AM

Door het Behangersbedrijf Veltenaar werd onze nieuwbouw woning volledig ingericht, van gordijnen, vloerbedekking tot en met allerlei bijbehorende accessoires. Opvallend was, de zeer vriendelijke en klantgerichte afhandeling door zowel de dame in de winkel alswel haar man die op een meer dan nette manier de werkzaamheden verrichtte. Kortom, een aanrader !

Leo en Riek Delwel geplaatst op Sep 19, 2010 9:00 PM

Vanwege een uitslaande brand op 21-01-2010 bij de buren moesten wij uitwijken naar een andere woning. Deze woning hebben wij gevonden. Met behulp van Bertina en AndréVeltenaar hebben wij deze woning helemaal tot ons thuis kunnen maken. Behang en de stoffering voor alle ramen, alles is leuk bij elkaar uitgezocht door Berdina en mij. Opgehangen en geplaatst door André. André is een echte vakman.

de jong geplaatst op Aug 31, 2010 3:40 AM

ik laat altijd alles door de firma veltenaar doen, een vertrouwenlijk bedrijf, met vakmensen zowel in de winkel, en buitendienst.! klasse ga zo door!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you!

* Als u een bericht wilt plaatsen heeft u een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.