Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

behang - tapjit - gordijnen - binnenzonwering - laminaat

www.veltenaarbehang.nl              [email protected]

Tel. 010-4851074

Behangen is de meest toegepaste en makkelijkste manier om wanden fraai af te werken. Er is een grote keuze aan soorten en dessins. Door gebruik van decoratieve stroken zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos.

In zowel behang als stoffen zijn diverse kwaliteiten te onderscheiden. Kwaliteit kan een reden zijn waarom je voor een bepaald product kiest. Daarom lichten wij hier enkele kwaliteiten toe.

Behang

*Papier: redelijk afwasbaar, geschikt voor vele druktechnieken

*Vinyl: sterk en goed afwasbaar

*Glasvlies: zeer sterk, overschilderbaar.

*Smartpaper: heeft veel voordelen.

Ontwikkelingen staan niet stil. Ook niet op behanggebied. Smartpaper is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang. Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier, is het behang veel sterker geworden.

Bij lichte kleuren Smartpaper moet de ondergrond wel egaal van kleur zijn i.v.m het doorschijnen van het materiaal.

WALLPRINTS

Wij bieden u de mogelijkheid om van uw eigen foto's een wandvullende afbeelding te maken. Met behulp van zeer geavanceerde printers drukken wij uw foto's af op een hoogwaardig vinyl-vlies behang met een neutrale structuur. U zult versteld staan van de scherpte, de levensechte kleuren, het gemak waarmee u wallprints fotobehang op de muur plakt en natuurlijk het verbluffende eindresultaat.